Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krkovička na černém pivě

28. 3. 2012

Inspirace z pořadu Prostřeno a chuť byla výborná. Rozhodně doporučuji labužníkům :-)

Na tento recept budete potřebovat: 

4 silnější plátky vepřové krkovice, 4 středně velké cibule, 100 g anglické slaniny, 7 stroužků česneku, olej na vymazání pekáčku, 300 ml černého piva, sůl, pepř

Plátky krkovičky osolíme, opepříme. Necháme chvíli stranou, vymažeme si pekáček. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké plátky a vyložíme jimi pekáček. Polovinu cibule s česnekem rozvrstvíme na slaninu a na ně položíme plátky krkovičky. Zasypeme zbytkem cibule a česneku a zalijeme černým pivem. Pečeme při 180°C asi 40 minut doměkka. 

dsc09682.jpg

Přeji dobrou chuť!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář