Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česnekové krevety

27. 1. 2012

Můj manžel pěl občas ódy na to, že by si dal krevetky a tak jsem šla a koupila je. V mrazáku se mi choulily docela dlouho, než jsem našla odvahu je zkusit udělat. Nikdy jsem se s tímto jídlem nesetkala a tak jsem nevěděla jak na to. Ale manžel si pochvaloval, tak asi dobrý. Jen pozor. Koupíte 500g sáček a najednou zjistíte, že máte na pánvi sotva jeden hrníček, hodně se svaří.

Na tento recept budete potřebovat (1 osoba): 

500 g mražených krevet, sůl dle chuti, 2 stroužky česneku a lžíce másla

Na pánvi rozehřejeme máslo a vhodíme krevety. Dusíme, dokud krevety nevsáknou veškerou tekutinu s máslem zpět do sebe. Poté přihodíme prolisovaný česnek a sůl a ještě chvilinku smažíme. Dáváme pozor aby česnek nezhořkl. Podávát můžeme s teplým toastem, nebo zeleninovým salátem. 

dsc08765.jpg

Přeji dobrou chuť! 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář