Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ježci z brambor

15. 12. 2011

Na tento recept jsem přišla v jednom časopise nejmenovaného obchodního řetězce, nedržela jsem se tak úplně návodu a tak jsem s receptem trochu bojovala. Leč podařilo se mi vyhrát a takto to dopadlo.

Na tento recept budete potřebovat: 

6 velkých brambor, 100 g anglické slaniny, 100 g nivy, 100 g eidamu, sůl a pepř, olivový olej

dsc08321.jpg

Brambory oloupeme a rozkrojíme. Na olivovým olejem vymazaný plech brambory položíme řeznou stranou dolů. Na vršcích brambor uděláme zářezy a do nich vkládáme na plátky nakrájené suroviny. Poté brambory posolíme a popepříme a můžeme péct ve vyhřáté troubě na 180°C přibližně 30 minut. 

dsc08326.jpg

Přeji dobrou chuť! 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář