Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sloní žrádlo

5. 4. 2012

Jednoduchá a rychlá pomazánka. Kterou zbožňuji na opečeném plátku ještě teplého chleba. 

Na tuto pomazánku budete potřebovat: 

300-400 g gothaje, nebo jakéhokoliv měkkého salámu, 4 sterilované okurky, 1 červenou cibulku, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci hořčice, 1 lžička cukru, troška octa a 1 lžíce majonézy

Měkký salám pomeleme najemno, okurky i cibulku pokrájíme na jemno a přidáme k salámu. V malé mističce zahřejeme kečup, hořčici, ocet i cukr, aby se vše spojilo v jednu tekutinu a to celé i s majonézou přidáme k salámu. Pořádně promícháme vidličkou a můžeme podávat. 

62311_1647414587667_1306008026_31751660_5319064_n.jpg

Přeji dobrou chuť!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář